Show en Musicaldans. Kriebel in je benen. - TOZ by Esther Dansschool

Show en Musicaldans

Heb jij ook de Musical Sing-a-Long gezien tijdens de UITMARKT? Begint het niet een heel klein beetje te kriebelen in je benen om te gaan dansen op al de geweldige musicalnummers die je hebt gezien? Hair, Dolfje Weerwolfje, A Chorus Line, The Lion King, The Body Guard, Annie, The Sound of Music allemaal heerlijke muziek om op te dansen en ook mee te zingen!

Dit seizoen start TOZ By Esther Dansschool een geheel nieuwe les Show en MusicalDans, ook jij kunt daarbij zijn want je hoeft helemaal geen auditie te doen voor deze les, gewoon een gratis proefles en als je het leuk vindt het hele seizoen dansen en zingen op je lievelingsnummers en je een echte musicaldanser voelen. Dansdocent Esther van Emden heeft 14,5 jaar bij een echte musical theaterschool gewerkt en biedt je deze lessen aan met aan het eind van het jaar een optreden in een grote voorstelling van de dansschool.

Nu de scholen weer beginnen en je toch al zo hard moet werken is dit de perfecte uitlaatklep na schooltijd, kom lekker dansen en zingen met je vrienden en vriendinnen, leer de liedjes en de dansjes en je hoeft je nooit meer te vervelen als je danst en zingt.

De lessen starten op 13 september 2016 in de Chassé Dance Studios.

Deze lessen worden gegeven in de Chassé Dance Studios maar worden verder gecoördineerd door TOZ By Esther Dansschool, proefles en betaling geschied via de dansschool voor meer informatie kijkt u op: www.tozbyestherdansschool.nl en/of belt u met: 06-45833732

Lesdag: dinsdag

Tijd: 16:45-17:45

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar jongens en meisjes

Locatie: Chassé Dance Studio’s, Studio 8

Opgeven voor proefles via TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie hier de complete agenda.