Zomer en na de zomer - TOZ by Esther Dansschool

Zomer. De vakanties staan weer op het punt van beginnen. Hier even op een rijtje wanneer we de vakantie stop hebben en wanneer we weer starten. Ook zij er na de vakantie een paar kleine wijzigingen in de aanvangstijden.

  • Tot en met 16 juli gewoon les volgens gewone rooster.
  • Vanaf 21 juli is er vakantie t/m 27 augustus. Alle activiteiten liggen stil.
  •  Vanaf 3 september starten we weer. Alle lessen. (peuters, jonge kleuters, theaterdans en klassieke combinatie les)
  •  Nieuw vanaf dinsdag 6 september: de jongens les (Only for Boys) altijd op dinsdag zijn van 15:45 uur tot 16:45 uur (leeftijd 5 t/m 9 jaar).
  • Nieuw vanaf dinsdag 13 september start er ná de jongens les een show en musicaldansles van 16:45 tot 17:45 uur ( 7 t/m 12 jaar). Volg de berichten op deze site.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.