TOZ Voorstelling 3 juli 2016

Nieuwsbericht TOZ Voorstelling

Poster TOZ voorstelling 3 juli 2016

Beste ouders en dansleerlingen,

TOZ Voorstelling. Zoals ik al een poosje geleden aan jullie vertelden gaan we een echte voorstelling geven in de Chassé Dance Studios. Dit keer mogen we in het theater van de Chassé Dance Studios dat in de grote gymzaal gebouwd wordt voor deze gelegenheid.

De voorstelling zal op zondag 3 juli plaatsvinden en er zal in de morgen een voorstelling zijn en in de middag.
Aan de ochtendvoorstelling doen de jongens van de Only For Boys les mee. Dat zijn de jongens en meisjes van de 2e les op de zaterdagmorgen en de jongen en meisjes van de 3e les op de zaterdagmorgen. De kinderen van de peutertheaterdansles laat ik nog niet meedoen.  Voor hen zou heel erg veel zou worden maar zij mogen wel met hun papa’s en mama’s komen kijken!

De ochtendvoorstelling is van een aantal huurders met kinderlessen bi elkaar.  De middagvoorstelling is van de Chassé Dance Studios en hun dansdocenten. Aan deze voorstelling doet alleen de 3e groep van de zaterdagochtend mee!!

We repeteren in de gewone lesuren! De dames en heer van de 3e les op zaterdagochtend gaan voor deze repetitie een half uurtje langer door.  Tot 13:00 omdat wij ook met de volwassen dansers gaan repeteren om de dans zo mooi mogelijk te maken.

Hou 3 juli dus vrij en kom met iedereen naar deze voorstellingen kijken. De kinderen hebben daarvoor heel hard gerepeteerd.

Er volgt nog informatie over exacte aanvangstijden, kaartjes etc.

Gedurende de dag zou het wel fijn zijn als er een aantal ouders zijn die meehelpen met aankleden, een beetje schminken en ter ondersteuning achter de schermen. Uiteraard kun je dan ook de voorstelling zien.

Na 3 juli gaan de lessen gewoon door t/m 16 juli en zal het nieuwe seizoen weer op 3 september aanvangen.