Only for boys 2015 - TOZ by Esther Dansschool - TOZ by Esther

30 augustus 2015door Esther van Emden

ONLY FOR BOYS

In de Chassé Dance Studios
De enige, echte danslessen ONLY FOR BOYS met gemengde danstechnieken.
Nu het weer kouder, donkerder en natter wordt ga jij toch niet in je luie stoel zitten? Kom op en move your body op donderdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in de Chassé Dance Studios bij de ONLY FOR BOYS danslessen.
Deze unieke dansles voor jongens geeft veel meer dan alleen maar klassieke dans, hiphop en urban dance, het bereidt je voor op je volgende seizoen sport en dans.
In deze les krijg je een flink rondje buik, rug en beenspieroefeningen, stretching en conditietraining. Daarnaast krijg je verschillende danstechnieken die je heel wendbaar en snel maken waardoor je je sport ook veel beter aankunt.

Voor de dansers onder jullie geldt hetzelfde, door dit uurtje jongensles word je veel sneller in je coördinaties, sprongtechniek en draaitechniek en je kunt veel meer danscombinaties onthouden.
Dat dans alleen maar voor meisjes is “is zo 2014” nu in 2015 is het heel normaal dat jij als jongen ook je move maakt in de dansstudio want er is zoveel meer dat je kunt doen met je body!
Vanaf 29 oktober 2015 ben je welkom.

Donderdagmiddag tijd: 16:00-17:00 uur in studio 8 in de Chassé Dance Studios
Only for Boys 2015 dansles van 29 oktober t/m 10 december.
Leeftijd: 6 t/m 11 jaar.

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie hier de complete agenda.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.