Open dagen en voorjaarsvakantie - TOZ by Esther Dansschool

3 februari 2016door Webmaster

Voorjaarsvakantie

Open dagen en voorjaarsvakantie. Maandag 29 februari t/m zaterdag 5 maart zijn we gesloten in verband met de voorjaarsvakantie 2016.Open dagen

Open dagen

Op donderdag 18 februari hebben we een kijkdag een kijk dag voor de ouders of verzorgers van de jongens les. Dus beste begeleiders jullie komen natuurlijk kijken.

Op zaterdag 19 maart zijn er openbare toegankelijke  lessen voor alle zaterdag groepen. Natuurlijk mag iedereen komen kijken bij deze lessen. Zie adres en onze locatie op het kaartje dat je links van dit bericht vindt. Het kaartje staat op de linkerkant van onze site onder het menu.

Op zaterdag 23 april is er een voorstelling van Circo Muovo  Nadat de open dagen zijn geweest gaan alle gewone zaterdaglessen natuurlijk ook gewoon door! Hoewel we dus open dagen hebben gaan alle lessen echter gewoon door!

Nieuwe lessen

Verder start vrijdag 18 maart er een nieuwe cyclus van 10 dreumeslessen bij TOZ by Esther Dansschool. Dat is daarom een leuke les  omdat deze les echt voor de allerkleinste bedoeld is. Daarom dus een leuke les. Kom dus ook naar onze kijk dagen om deze dreumesles te zien.

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie hier de complete agenda.