Only for Boys aanbieding! Kom naar de dancemix les! - TOZ by Esther Dansschool

16 oktober 2016door Esther van Emden

Only for Boys aanbieding! Wil jij heel graag dansen? Niet alleen maar hiphop, streetdance of klassiek ballet? Laten we deze dansstijlen eens mixen!Only for Boys aanbieding

Heb jij zin om te dansen met alleen maar jongens in de groep en gezamenlijk leren springen, draaien, rollen, vallen en opstaan? Heb je ongelofelijk veel fantasie en hou je van veel verschillende soorten muziek?

Kom dan meedoen in de ONLY FOR BOYS DANCEMIX LES. Naast het dansen gaan we natuurlijk ook wat aan je conditie doen en aan je lenigheid.

Only for Boys aanbieding!

Ter kennismaking met deze nieuwe dansstijl voor jongens mag je nu t/m 29 november voor 2 euro per les meedoen.

WAAR:

Chassé Dance Studios, chassestraat 64

Wanneer: iedere dinsdagmiddag 15:45-16:45 uur

Leeftijd: 7 t/m 11 jaar ALLEEN JONGENS

INFO: www.tozbyestherdansschool.nl of bel 0645833732 of kom gewoon langs in studio 8 vanaf 25 oktober t/m 29 november geldt deze speciale actie en wie weet kunnen we een speciaal jongensdansteam oprichten!

Bij definitieve aanmelding kan er ook gebruik gemaakt worden van het jeugd en cultuurfonds!

Zie ook Facebook

 

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.