Leuke uitstapjes, dansuitstapjes voor kinderen en ouders. - TOZ by Esther Dansschool

10 augustus 2016door Esther van Emden

Leuke uitstapjes
Leuke uitstapjes

Leuke uitstapjes, beter gezegd leuke dansuitstapjes, voor kinderen en  hun ouders. Nieuw in het komende  dans seizoen zijn de diverse dansuitstapjes. Deze uitstapjes gaan geregeld worden door en vanuit TOZ By Esther Dansschool in Amsterdam.

Dansuitstapjes voor kinderen en ouders!

We gaan bij de  “Leuke dansuitstapjes voor kinderen en ouders” verschillende bezoeken brengen.  In de eerste plaats bijvoorbeeld aan het Muziektheater in Amsterdam en als tweede bij de Nationale Opera en de Ballet afdeling om daar met z’n allen een mooie rondleiding te krijgen.
Let echter goed op onze agenda voor meer van deze leuke uitstapjes! Maar daardoor leren we ook veel wetenswaardigheden omtrent dans, theater. Natuurlijk ook met sport en spel en als laatste: de uitstapjes zijn gewoon leuk!

Deze uitstapjes betreffen seizoen 2016 – 2017.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.