Korting bij meer lessen per week, TOZ by Esther Korting - TOZ by Esther Dansschool

30 augustus 2016door Esther van Emden

2 lessen in de week volgen bij TOZ By Esther Dansschool?
TOZ by Esther Korting !TOZ by Esther Korting

TOZ by Esther Korting. Als je 6 jaar of ouder bent kun je nu je lessen gaan combineren en gaan voelen hoe ontzettend goed je wordt in dansen op die manier! Jij danst de sterren van de hemel als je theaterdans gaat doen met daarnaast bijvoorbeeld musicaldans
Of wat dacht je van een Only For Boys les met daarnaast of klassiek ballet of show en musicaldans of theaterdans?

Combineren

Je kunt nu dus lekker combineren, je kunt zelfs 2 lessen achter elkaar doen als je dat wilt!
Om jullie dat extra zetje te geven krijg je 50 % korting op je 2e les.  Als je je voor de herfstvakantie je opgeeft voor die 2e les en de korting geldt dan voor het hele seizoen.
Na de herfstvakantie tot de kerstvakantie opgeven voor een 2e les is 35% korting en vanaf 1 januari 2017 is het 25% korting.
Je doet in de grote voorstelling dan ook mee in twee verschillende dansen, hoe cool is dat!
Nu de dagen korter worden ga je alleen maar heel veel energie krijgen van al die leuke danslessen. Dus kom lekker vaak dansen en wordt een dansgenie! Gebruik de TOZ by Esther Korting voor meer plezier.

Kom naar de Danslessen

Deze lessen worden gegeven in de Chassé Dance Studios maar worden verder gecoördineerd door TOZ By Esther Dansschool. De proefles en betaling geschied via de dansschool voor meer informatie kijkt u op: www.tozbyestherdansschool.nl en/of belt u met: 0645833732

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie complete agenda!

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.