Klassiek ballet les - TOZ by Esther Dansschool

10 augustus 2016door Esther van Emden

Klassiek ballet

Nu ook bij TOZ By Esther Dansschool echt klassiek ballet. Je krijgt les zoals alle dansers en danseressen les krijgen bij het Nationaal Ballet. Natuurlijk beginnen we rustig bij het begin en krijg je heel goed de ballettechniek aangeleerd maar er is ook meer dan genoeg ruimte om heerlijk zelf te dansen. We gaan mooie dansen maken voor diverse presentaties en een voorstelling!
Voor deze les is het aanschaffen van een balletpakje wenselijk en balletschoentjes in overleg met de balletjuf tijdens je eerste les.
TOZ by Esther - Klassiek ballet
Lesdag: zaterdag
Lestijd: 12:15-13:15
Leeftijd: 6 t/m 11 jaar  jongens en meisjes
Locatie: Chassé Dance Studios, studio 8

Docent: Esther van Emden

Opgeven voor proefles via TOZ by Esther – Inschrijfformulier of via 0645833732

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie hier de complete agenda.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.