Einde seizoen voorstelling 07 juli 2019 - TOZ by Esther Dansschool

Einde seizoen voorstelling

Samenvatting

Einde seizoen voorstelling:

  • Datum Generale repetitie: zaterdag 6 juli  plaats : Chassé Dance Studios , Chassestraat,  tijd : aanwezig 09:45 start 10:00 tot 13:00 uur.
  • Voorstellingsdag zondag 7 juli plaats: Podium Mozaïek aanwezig; 11:00-11;15 niet eerder, niet later.
  • Voorstellingsaanvang: 14:45 -16:00 theater open om 14:00 uur
  • Kaartjes zijn 10 Euro p.stuk
  • Foto’s en film bestellen na de voorstelling direct door betaling 7,50 + naam opgeven en email.

Brief

Wat is het een heerlijk weer geworden, eindelijk! Vorig jaar rond deze tijd was het ook zulk heerlijk weer en ik herinner me dat ik na de voorstelling heel veel ouders nog heerlijk op het terras van Podium Mozaïek zag zitten en gezellig samen nog wat dronken en een hapje aten.

Voor we dat weer kunnen doen moet er nog wel gerepeteerd worden, op de volgende dagen heeft uw jonge artiest repetitie en is het, ondanks het mooie weer, zeer aan te raden om uw kind deze repetitie te gunnen omdat het belangrijk is dat een kind zich zeker voelt over dat wat hij/zij gaat doen over anderhalve week. De laatste repetities zijn belangrijk en ook de generale repetitie is uiterst belangrijk want op dat moment gaat uw kind zien waar hij/zij al die tijd voor heeft geoefend en hoe de hele voorstelling in elkaar zit. Ook ziet uw kind alle andere dansers en artiesten die meedoen en dat is een geweldige ervaring voor hen, dat maakt hen één geheel.

Repetitie schema:

– Donderdag 27 juni a.s. om 17:00-18:00 Circus, Unikidz IJburg ( kostuums passen en hele stuk doorlopen met kostuum)
– Zaterdag 29 juni a.s van 09:30 tot 13:15, alle lessen van TOZ op eigen tijd aanwezig zijn of eerder voor theaterdans 2(Siri, Saffron, Mouna, Jah-Icha,Jah-Milia, Isa graag 10:15 erbij als dat kan!)
– Maandag 1 juli a.s. 1e Openluchtschool van 15:00 tot 16:00
– Maandag 1 juli a.s. TOZ klassiek ballet van 16:30 tot 17:30
– Woensdag 3 juli a.s. 1e Openluchtschool van 12:30 tot 13:30
– Donderdag 4 juli a.s. om 17:00-18:00 Circus, Unikidz IJburg

Deze repetities zijn allemaal zeer belangrijk omdat dit de laatste keren zijn dat ik met de groepen persoonlijk kan werken en dus ieder kind nog persoonlijk kan helpen met eventuele vragen over hun optreden. Breng aub uw kind naar de les bovendien is het heerlijk koel in de Chassé Dance Studios en de danszaal van Unikidz!

Generale repetitie

Op zaterdag 6 juli is de grote generale repetitie in de Chassé Dance Studios:
Tijd 10:00 tot 13:00 om 09:45 aanwezig om op tijd te beginnen!
Peuters mogen om 10:45 uur weg, de rest blijft tot 13:00, geef eten en drinken mee aan uw kind.

De Voorstelling

OP zondag 7 juli is het zover, de voorstelling!
Aanwezig voor iedereen behalve de peuters: 11:00-11:15 uur niet eerder aub want er moet nog veel gebeuren om het toneel en de kostuums klaar te maken dus echt v.a. 11:00 uur.
We starten om 11:30 met een warming-up in danskleding en om 11:45 starten we met de doorloop van de hele voorstelling waarbij de kinderen na hun eigen dans in de zaal mogen kijken naar elkaar.
Meegeven aan je artiest: eten, drinken, boekje, knuffel als daar behoefte aan is, GEEN SNOEP!
Peuters: 13:30 en 13:45 aanwezig, ouders nemen afscheid en gaan dan lekker wat drinken 
De voorstelling begint om 14:45 tot 16:00.

Foto’s

Er zullen van de Einde seizoen voorstelling foto’s en een film gemaakt worden door professionals. U kunt rustig uw Iphone in uw zak laten zitten en op stil zetten, meer dan een uur genieten van een sprookje met vleugels is een kadootje aan u allen van ons!

Na afloop kunt u direct de foto’s en film bestellen die u later in uw mailbox terug zult vinden en kan downloaden. Dit kan alleen via bestellen en het bedrag betalen van 7,50 Euro want dit wordt nooit openbaar gegeven. U zult een tafeltje met daarachter iemand aantreffen na de voorstelling waar u dit document kunt bestellen en betalen contant.

Ik zoek nog wat ouders die rond 13:45 tot 14:15 bereid zijn om ons te komen assisteren met het haar van de meiden! Alle meiden krijgen knotjes, behalve de circuskinderen, peuters, jongens.
Per groep ( 3) zoek ik minstens 2 ouders die goede knotjes kunnen maken. Het hoeft dus helemaal niet je eigen kind te zijn of haar groep! Meld je aan via: info@tozbyestherdansschool.nl of app me 0645833732!

Er zijn nog maar 40 entreekaarten van de 320 over! De rest is al verkocht of gereserveerd! Neem het geld in een enveloppe mee met naam en bedrag erop vermeld, je krijgt dan direct je kaarten mee. Op 6 juli kun je geen kaarten kopen of meekrijgen daarvoor is het dan te druk!! Op de dag van de voorstelling zal er iemand in de foyer van het theater zitten die de resterende kaarten nog kan verkopen. Het teruggeven van kaarten kan ook niet meer op 6 en 7 juli!

Het is toch een lange brief geworden……maar wel een belangrijke, jullie prachtige kinderen zullen op zondag 7 juli schitteren en plezier hebben net als ik in al die lessen die ik jullie kids mocht geven dit jaar!

Heb je nog vragen? Zie email en telefoonnummer, misschien geef ik in deze periode niet direct antwoord, excuus daarvoor. Meestal probeer ik echt direct te antwoorden, de kostuums e.a. zaken hebben mijn aandacht echter hard nodig.

Einde seizoen voorstelling

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.