Only For Boys lessen 2016 - TOZ by Esther - TOZ by Esther Dansschool

8 december 2015door Esther van Emden

Only For Boys lessen

Only For Boys lessen in 2016 TOZ by Esther Dansschool

TOZ by Esther - Only for boys (2) Only For Boys lessen

De jongens hebben er zin in en daarom gaan we de jongenslessen vanaf 7 januari 2016 als standaard les aanbieden! U kunt uw zoon laten meedoen in deze lessen.  Iedere donderdagmiddag staat deze les dus op het rooster. De les is een All Technics Dance Style, alle dansvormen komen aanbod. De nadruk ligt op energie, springen, draaien, conditie training en zelfexpressie.

Proefles is gratis

De betaling voor een kwartaal gaat dus via een strippenkaart.  Deze kaart bevat 12 lessen met 2 les uren gratis.  Dus u betaald maar 10 lessen. In de vakantie is er echter geen les en deze les betaald u dus niet

  • Start: 7 januari 2016 doorlopend tot de zomervakantie
  • Dag: donderdagmiddag
  • Tijd: 16:00-17:00 uur
  • Leeftijd: 6 t/m 11 jaar
  • Docent: Esther van Emden
  • Opgeven voor proefles via 06-45833732

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Zie hier de complete agenda.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.