Corona update voorstelling - Dansschool

Helaas moeten we de einde seizoen voorstelling voor dit jaar (2021) verplaatsen. Door corona is het onvoldoende mogelijk het evenement veilig nu door te laten gaan. Samen met alle dansers en ouders hopen we dat we volgend jaar weer als vanouds een einde seizoensvoorstelling kunnen geven.

De voorstelling is daarom onder voorbehoud verplaatst naar 17 April 2022 of 18 April 2022, 1e of 2e Paasdag.Info volgt..

  • De voorstelling op 27 juni 2021 gaat niet meer door en verplaatsen we.
  • De generale repetitie op 26 juni 2021 gaat daarmee niet meer door en verplaatsen we.
  • De voorstelling is onder voorbehoud verplaatst naar 17 April 2022 of 18 April 2022, 1e of 2e Paasdag.

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.