- TOZ by Esther Dansschool ook een serie Circuslessen

8 december 2015door Esther van Emden


Circo Muovo TOZ by Esther Dansschool

Circo Muovo gaat ook in het nieuwe jaar een serie Circuslessen verzorgen waarin kinderen leren jongleren met diverse soorten materialen b.v. ballen, sjaaltjes, ringen, ook de Chinese bordjes, diabolo’s zijn er weer! Bovendien gaan we bij genoeg kinderen ook starten met acrobatiek. Er wordt naar een voorstelling toe gewerkt en daarom zal dans, expressie en beweging ook een onderdeel zijn van de lessen.

De lessen zijn op vrijdagmiddag en duren 2 uur.

Tussendoor nemen we altijd een drinkpauze!

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar zijn dus van harte welkom!

Start: 16 januari t/m 29 April 2016

Dag: iedere vrijdagmiddag, behalve in de voorjaarsvakantie en Goede vrijdag, Studiedagen zijn bij onze gewone lesdagen, eventueel halen we de kinderen op uit school als daar de mogelijkheid toe is! We nemen ze mee met OV dus altijd een opgeladen OV Chipkaart meegeven.

Locatie: Chassé Dance Studios, Chassestraat 64, Amsterdam

Kosten: 170 Euro ( 6 Euro p. uur)

Docenten: Carolien Laffeber (Circus) en Esther van Emden (Dans)

Zie hier de complete agenda.

TOZ by Esther – Inschrijfformulier

Bekijk het hele filmpje in goed kwaliteit. (Nieuw tabblad)

 

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.