Agenda en vakanties TOZ by Esther - TOZ by Esther Dansschool

Agenda en vakanties                agenda en vakanties

Hallo allemaal,
Hierbij even een korte agenda en vakanties update voor en over de komende periodes met vakanties. (Correctie 06-04)

  • Vanaf 27 april t/m 06 mei vakantie daardoor op deze dagen geen les.
  • Maandag 7 starten de lessen weer.
  • Op maandag 23 juli start onze zomervakantie.
  • Dinsdag 6 september start het seizoen 2018 – 2019.

Tip

Om verwarring en misverstanden te voorkomen: t/m 1 juli is opzeggen voor het volgende seizoen mogelijk daarna niet meer!

Leuk

Op zaterdag 24 juni zal er een studiopresentatie zijn voor de ouders, deze presentatie wordt gehouden op de zaterdagochtend tijdens de lestijd. De exacte tijd moet nog worden afgestemd met de zaalverhuurder. Het is in ieder geval in de ochtend. Zodra de tijd bekend is laten we dat natuurlijk direct weten. 

Nieuw seizoen

  • En natuurlijk al tipje van de sluier voor het nieuwe seizoen:
  • Eerste lesdag nieuw seizoen is op dinsdag 6 september en zaterdag 9 september
  • Herfstvakantie van 22 oktober t/m 29 oktober

Tot de volgende nieuws en agenda update.

Esther van Emden

Esther van Emden

door Esther van Emden

Dansdocent Esther van Emden Esther heeft haar opleiding gedaan bij de voor-en opleiding van de Scapino Dansacademie als toneeldanseres. Na deze opleiding heeft ze nog vier jaar gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam waar ze haar dansdocenten diploma 1e graads behaalde. Door haar grote interesse voor alle dansvormen is ze zich blijven bijscholen in o.a. Cechetti, musical, tango en streetdance. De ervaring die ze opdeed door het leiden van een eigen dansafdeling in Landsmeer, werken voor een theaterschool en diverse balletscholen ontwikkelde ze een dansstijl die voor alle kinderen een uitdaging is en de veiligheid biedt om zichzelf te zijn binnen de dans. Omdat Esther weet wat er nodig is om een sterke danser te worden integreert ze de opbouwtechnieken zonder opdringerig te zijn in de danslessen zodat kinderen na verloop van tijd ook een specifieke dansstijl kunnen kiezen zonder al te veel moeite.